dimecres, 5 de setembre del 2018

[VÍDEO] Pep Guardiola torna a exigir la llibertat dels presos polítics




L'actual entrenador del Manchester City ha fet un vídeo en el qual es torna a mostrar compromès amb les injutícies que està vivint Catalunya.








PerRedacció  
05/09/2018 13:24 | Actualitzat a 05/09/2018 15:25




Pep Guardiola, en roda de premsa. | EFE
 




Pep Guardiola ja va decidir fa temps que la seva condició d’esportista d’elit no l’eximiria del seu compromís amb tot el que visqués Catalunya en l’àmbit polític. Sobretot des de la seva arribada al Manchester City fa dues temporades, quan el seu país va començar a veure atacada la seva democràcia amb més força que mai, l’entrenador català s’ha posicionat a favor del dret a decidir, no ha amagat el seu desig d’independència i ha defensat amb vehemència la llibertat dels presos polítics lluint un llaç groc per tots els estadis anglesos que ha visitat amb el seu equip. L’última mostra de suport per part del de Santpedor ha arribat en motiu de la Diada de Catalunya de l’11 de setembre i a través d’una publicació a les xarxes socials del periodista de TV3, Xavi Torres.





En el vídeo, Guardiola utilitza una situació que es va viure durant el torneig americà Bridgestone Invitational de golf i l’extrapola al que passa a Catalunya: "Fa unes setmanes els millors golfistes del món, Tiger Woods inclòs, van jugar un torneig als Estats Units. En aquell cap de setmana, tots els jugadors duien un llaç groc a les seves gorres perquè Jarrod Lyle, un golfista, estava lluitant contra un càncer molt dur. Els jugadors van jugar i van dur el llaç groc per ser a prop d'en Jarrod i de la seva família. Aquests excepcionals jugadors van demostrar la seva humanitat a la resta del món. Una situació similar passa a Catalunya en els darrers mesos. Molts milers de persones duen un llaç groc per demostrar la seva humanitat, perquè dones i homes són a la presó des de fa un any. 



Gent normal que només defensa idees i que és a la presó des de fa un any. Per a tots, avui, 11 de setembre, a tots els amics de Catalunya, els qui esteu aquí a Barcelona, moltes gràcies pel vostre suport.”















Enllaç notícia :

https://elmon.cat/monesports/catalunya/pep-guardiola-presos-politics-video-diada