dimecres, 11 de juliol del 2018

L’ANC, Òmnium i els familiars dels presos polítics convoquen una concentració als Lledoners per a rebre Turull, Rull i Forn



PAÍS - PRINCIPAT







Avui s'acaba el trasllat de tots els presos polítics a Catalunya.
















Per: Redacció 

11.07.2018  01:50





L’ANC, Òmnium Cultural i l’Associació Catalana pels Drets Civils han convocat una concentració a les 19.00 a la presó dels Lledoners (Sant Joan de Vilatorrada) per rebre Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn. D’aquesta manera, es completarà el trasllat dels nou presos polítics a Catalunya, que s’havia de fer per llei una vegada tancada la instrucció.



Tots tres han passat la nit a la presó de Zuera, a Saragossa, i avui acabaran el trasllat a Catalunya. La Guàrdia Civil els conduirà a la presó de Brians II, on farà el canvi de custòdia amb els Mossos d’Esquadra. És el mateix dispositiu que es va aplicar la setmana passada durant el
trasllat d’Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. En canvi, Carme Forcadell i Dolors Bassa van ser traslladades directament des d’Alcalá Meco fins la presó del Puig de les Basses (Figueres).



A més, les entitats mantenen la convocatòria de dissabte a les 19.00 a Barcelona, a la cruïlla del carrer de Tarragona amb el carrer de la Diputació. La manifestació tindrà el lema ‘Ni presó ni exili, us volem a casa’ i s’acabarà a l’avinguda de Josep Tarradellas.



Visita de Torra


El president de la Generalitat, Quim Torra, visitarà demà Turull, Rull i Forn als Lledoners. Torra ja va visitar Forcadell, Bassa, Junqueras, Romeva, Sànchez i Cuixart la setmana passada, quan es va acabar el trasllat al Puig de les Basses i als Lledoners.








Enllaç notícia :