divendres, 18 de maig del 2018

La demolidora bronca d'una catalana neta d'extremenys, als polítics espanyols



INVESTIDURA







El Nacional
Barcelona. Divendres, 18 de maig de 2018
















Una usuària de Twitter neta d'extremenys, de nom Clàudia, ha fet un vídeo arran de l'ofensiva dels polítics espanyols contra el president de la Generalitat, Quim Torra, que ha esdevingut viral. En el vídeo, es queixa de la instrumentalització que entén que fan els dirigents del PP, Cs, socialistes i Comuns dels catalans que tenen orígens espanyols, quan donen per fet que els representen. Els titlla de "patètics". "A mi no m'heu de venir a salvar de ningú", afegeix.



"Sóc catalana, el meu cognom és espanyol i el meu avi era extremeny. En aquest vídeo contesto els que diuen "representar-me", el qui es pensen que poden anar escampant odi en el meu nom. Prou d'instrumentalitzar-me", ha indicat.







BASTA from Cloudechka on Vimeo.






"Sou vosaltres els que sou uns pocavergonyes i heu començat a fer diferències entre les persones pels seus orígens i cognoms. Apel·lar als orígens i cognoms de
les persones és etnicisme. Que el meu cognom sigui espanyol i el meu avi extremeny no vol dir que jo hagi de tenir una opinió política en concret", indica.



"Senyora Arrimadas vostè no em representa", assenyala també visiblement molesta amb la presidenta de Ciutadans al Parlament.



El tuit té més de 4.800 retuits i més de 7.000 likes, en un dia.
















Enllaç notícia :

https://www.elnacional.cat/ca/politica/demolidora-bronca-catalana-neta-extremenys-politics-espanyols_269793_102.html