dijous, 10 de maig del 2018

El jutge arxiva cinc de les denúncies presentades contra els mestres d'El Palau



CAS 9 DEL PALAU







El Nacional
Foto: Sergi Alcàzar
Barcelona. Dijous, 10 de maig de 2018
















El jutjat d'instrucció 7 de Martorell ha arxivat cinc de les vuit denúncies que havia rebut contra els professors de l'Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca per suposats delictes de discriminació i contra la integrigat moral contra alumnes fills de guàrdies civils.



La notícia ha coincidit amb la roda de premsa sense preguntes de les famílies de El Palau que s'ha fet a l'edifici de les Escoles Velles de Sant Andreu de la Barca, tot i que nin´gu n'ha dit res i els responsables del centre que hi havia a l'acte no han volgut fer comentaris.



El jutge d'instrucció 7 de Martorell ha obert diligències per tres dels acusats que estaven sota la seva jurisdicció. Pels altres 5, arxiva el cas, tot i que la Fiscalia encara pot recorre. Sobre el mestre que falta, està pendent que traslladin el seu
cas al mateix jutge. Ara  està en mans de jutjat d'instrucció 3 de Martorell, que encara no ha decidit res al respecte.



La causa s’ha dividit en dos procediments. El motiu, els diferents dates dels fets que s'han denunciat, el 2 d'octubre i el 20 d'octubre.



El cas està pendent d'unificar-se en un de sol, però encara s'ha de resoldre el recurs en contra que va presentar la Fiscalia.



En cap dels dos jutjats hi ha previstes encara dates per a que els acusats vagin a declarar.








Enllaç notícia :

https://www.elnacional.cat/ca/politica/arxiva-denuncies-mestres-palau_266874_102.html