dissabte, 12 de maig del 2018

Demòcrates inicia una consulta electrònica per decidir el vot dels seus dos diputats en la investidura de Torra



PAÍS - PRINCIPAT







La formació preguntarà als seus voluntaris si donen o no suport a la investidura 'amb la condició que la seva acció política serveixi per fer efectiva la República de Catalunya'.
















Per: ACN 

11.05.2018  13:56





Demòcrates ha iniciat una consulta electrònica entre els seus voluntaris per decidir el vot dels seus dos diputats en la investidura del candidat Quim Torra. La formació ha informat en un comunicat que la pregunta sotmesa és la següent:



‘Estàs d’acord que els dos diputats de Demòcrates votin favorablement la candidatura proposada per JxCAT de Quim Torra com a futur president de la Generalitat, amb la condició que la seva acció política serveixi per fer efectiva
la República de Catalunya, lleial al mandat de l’1 d’octubre del 2017?’.



Els voluntaris hauran de respondre ‘sí’, ‘no’ o abstenir-se. La votació -amb un cens total de 2.358 electors- es tancarà demà a les 10.00.



‘En el ple d’investidura del Parlament, els dos vots dels diputats de Demòcrates emanaran dels resultats de la consulta que es realitza en les properes hores’, ha afirmat la formació política, els diputats dels quals estan dins del grup parlamentari d’ERC.








Enllaç notícia :