dimecres, 21 de març del 2018

La policia belga atura dos individus disfressats de guàrdies civils a la porta de la Casa de la República a Waterloo



#MarcaEspaña #SpainIsPain


 

Es van presentar com a guàrdies civils i la policia belga els va acabar identificant.
















Per: Redacció 

21.03.2018  10:06





La policia belga va identificar ahir a la tarda dos individus amb passaport espanyol que es van presentar com a agents de la Guàrdia Civil i que intentaven entrar a l’interior de la Casa de la República de Waterloo, segons que informa l’agència ACN. Els dos individus portaven posat l’uniforme del cos armat espanyol i els agents de la policia belga els van obligar a treure-se’l i els van demanar que abandonessin la zona, fins on havien arribat en un cotxe de lloguer.





Fotografia del moment de la identificació:





La policia belga identifica dos individus que intentaven entrar a la Casa de la República de Waterloo.






Aquest incident coincideix amb el fet que la direcció dels Mossos d’Esquadra ha denegat un permís temporal no retribuït a un sergent que feia l’escorta del president Puigdemont a la
Casa de la República. A més, l’han obligat a reincorporar-se al cos.



En el moment dels fets, Carles Puigdemont no era a la residència de Waterloo perquè des d’aquest cap de setmana participava en diversos actes relacionats amb els drets humans a Ginebra, on avui pronunciarà una conferència.



Després volarà a Finlàndia, convidat pel grup d’amics de Catalunya, i participarà en un acte amb diputats al parlament i divendres farà una conferència sobre la situació a Catalunya a la universitat de Hèlsinki.



Situada al carrer dels Advocats de Waterloo, aquesta és la famosa casa que es va dir que havia de ser el domicili de Puigdemont a Bèlgica. Ho és, ell hi resideix.



Però és molt més que això. Els qui hi treballen en diuen ‘la Casa de la República’. Ací en podeu saber més coses: Govern a l’exili: com funcionarà i què farà?









Enllaç notícia :