dilluns, 26 de febrer del 2018

El director de Fira de Barcelona no veu perill en el futur del Mobile



MWC 2018







El Nacional
Foto: ACN
Barcelona. Dilluns, 26 de febrer de 2018
















El director de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, no veu cap tipus de risc en el fet que el Mobile World Congress deixi la capital catalana per la tensió política entre les institucions espanyoles i l’independentisme català.



Després de la cassolada al Rei d’ahir, Serrallonga ha tret ferro a la manifestació viscuda als carrers de Barcelona i assegura que no en condiciona la continuïtat.



Que el Mobile continuï a Barcelona depèn de si fem bé les coses", ha assegurat Serrallonga en una conversa a El Matí de Catalunya Ràdio.



De fet, ha considerat que la polèmica s’encara des d’una perspectiva “local més que no pas internacional”, ja que no ha percebut una repercussió important entre
els congressistes.



“La notícia mundial del congrés de mòbils és el Samsung S9, i els altres temes queden més en l'àmbit local", ha sentenciat.






Serrallonga ha assenyalat que la capital catalana “està preparada” per a seguir acollint l’esdeveniment, tant pel que fa al transport públic, així com la restauració i els hotels.



“Mentre tot funcioni normalment, continuarà aquí”, ha conclòs el responsable de Fira, que a més ha assegurat que la rebuda al Rei es va celebrar amb “cordialitat”.









Enllaç notícia :

https://www.elnacional.cat/ca/economia/director-fira-barcelona-perill-futur-mobile-world-congress_242895_102.html