dilluns, 4 de desembre del 2017

Rull, Turull, Romeva i Mundó surten de la presó d'Estremera



INDEPENDÈNCIA







Carlota Camps
Foto: Júlia Farré
Estremera. Dilluns, 4 de desembre de 2017




















Els consellers Josep Rull, Jordi Turull, Raül Romeva i Carles Mundó han sortit aquest dilluns a la tarda de la presó d'Estremera després que el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, hagi decidit deixar-los en llibertat provisional sota fiança. Una mesura que també s'ha pres en el cas de les conselleres Dolors Bassa i Meritxell Borràs, que ja han estat alliberades, però no en el cas del vicepresident Oriol Junqueras, el conseller Joaquim Forn, i dels líders de les entitats sobiranistes, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.



Han sortit del centre penitenciari, un mes després d'haver-hi entrat, en cotxe i acompanyats de les seves families i companys de partit. Les dones dels quatre consellers i altres familiars, com els pares de Romeva, han entrat dins el centre per recollir-los.



També ho han fet alguns companys de partit. Per part d'ERC, s'han acostat a
Estremera els diputats al Congrés Gabriel Rufián i Joan Tardà, el secretari d'Economi, Pere Aragonés, l'ara exdiputat Gerard Gómez i l'alpinista Núria Picas, que ara forma part de les llistes d'ERC pel 21-D. Del PDeCAT, s'han desplaçat fins a la presó la coordinadora general Marta Pascal, David Bonvehí o el diputat al Congrés Sergi Miquel.



Seguirà ampliació








Enllaç notícia :

http://www.elnacional.cat/ca/politica/consellers-llibertat-estremera_218424_102.html