divendres, 8 de setembre del 2017

Puigdemont, Junqueras, els consellers del Govern i Forcadell assistiran a la manifestació de la Diada



PROCÉS







Forn serà l’únic membre de l’executiu que no participarà perquè estarà dirigint el dispositiu de seguretat de la jornada.








per ACN 08/09/2017



El conseller de la Presidència, Jordi Turull, conversa amb el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras | ACN
 




La mobilització que les entitats independentistes, amb l’ANC i Òmnium al capdavant, han convocat per a la propera Diada nacional tornarà a comptar amb la presència del Govern de Catalunya.



Fonts de l’executiu confirmen que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident, Oriol Junqueras, tornaran a acudir a la cita reivindicativa com ja van fer l’any passat, i tal i com havien fet abans d’assumir els càrrecs. Puigdemont i Junqueras, a més, estaran acompanyats de la pràctica totalitat dels consellers del Govern.




Només Joaquim Forn, conseller d’Interior, no assistirà a la manifestació perquè, per obligacions del càrrec, haurà d’estar al capdavant de la direcció del dispositiu de
seguretat de la jornada de l’Onze de Setembre.



Per la seva part, la presidenta del Parlament i expresidenta de l’ANC, Carme Forcadell, també ha confirmat la seva assistència a l’acte.



En acabar la mobilització de la tarda, està previst també que Puigdemont rebi al Palau de la Generalitat Jordi Sánchez, president de l’ANC, i Jordi Cuixart, president d’Òmnium, com a organitzadors de la manifestació.








Enllaç notícia :

http://elmon.cat/noticia/227350/puigdemont-junqueras-consellers-del-govern-forcadell-assistiran-manifestacio-la-diada