dimecres, 27 de setembre del 2017

Puigdemont i Forn convoca per demà la Junta de Seguretat de Catalunya



REFERÈNDUM







El Nacional
Foto: ACN
Barcelona. Dimecres, 27 de setembre de 2017





















El president Carles Puigdemont convoca per demà dijous una reunió de la Junta de Seguretat de Catalunya. Es desconeix de moment si hi haurà assistència de representants del ministeri de l'Interior.



La convocatòria arriba després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat el recurs presentat aquest dimarts per la Generalitat -com a mesura cautelaríssima- pel qual demanava que se suspengués la decisió que el coronel Diego Pérez de los Cobos coordinés el dispositiu de l'1-O, com va ordenar la Fiscalia de Catalunya.



Aquest matí, a més, el conseller de l’Interior, Joaquim Forn, ha exigit a RAC1 que "qualsevol decisió que s'hagi de prendre" sigui presa per la Junta de
Seguretat. Forn ho ha afirmat després de veure les darreres decisions de la Fiscalia per impedir la convocatòria del proper diumenge.



La Junta de Seguretat de Catalunya és un organisme composat, a parts iguals, entre la Generalitat i l'Estat i està presidida pel president de l'Executiu català. Pel que fa al costat català, hi acudeixen el conseller d'Interior, el secretari general del Departament d'Interior, el director general de la Policia i la persona titular de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Interior.








Enllaç notícia :

http://www.elnacional.cat/ca/politica/puigdemont-junta-seguretat_195690_102.html