dimarts, 12 de setembre del 2017

La reacció de la premsa internacional: ‘Un milió de catalans per la independència’



PAÍS - PRINCIPAT







Recull de l'impacte de la manifestació de la Diada als mitjans de tot el món.
















Per: Redacció 

11.09.2017  20:30





Un milió de catalans es manifesten per la independència’, diu el diari The Guardian sobre la manifestació de la Diada d’avui a Barcelona. Hi adjunta una fotografia aèria molt espectacular en què es pot percebre la magnitud de la mobilització. El diari recull opinions de manifestants que palesen la voluntat de votar sí a la independència al referèndum.









































El diari nord-americà The Washington Post ha fet un seguiment de la manifestació. El titular: ‘Els catalans demanen la independència en la diada nacional‘.











El diari francès Le Figaro titula ‘Tres setmanes abans del referèndum català, la ‘Diada del sí’’. I n’ha fet aquest vídeo:











El diari Libération diu: ‘Els separatistes catalans es manifesten pel sí a la independència’, i recorda les multitudinàries manifestacions precedents de l’Onze de Setembre.



El corresponsal del New York Times a l’estat espanyol, Raphael Minder, titula la seva crònica de la següent manera: ‘Un manifestació a Catalunya afegeix pressió abans del referèndum d’independència.’































El diari britànic The Telegraph també es fa ressò de la Diada: ‘Un milió de catalans es manifesten per a demostrar el seu suport a la independència.











Els catalans ocupen els carrers per donar suport al referèndum d’indpendència‘, titula un dels diaris més importants d’Irlanda, The Irish Times.



L’agència de notícies turca Anadolu Agency: ‘Un milió de persones es manifesten a Barcelona per la independència de Catalunya.’



Un miló de catalans marquen el dia nacional amb una manifestació multitudinària a favor de la independència‘, titula Russia Today.


















 THANK YOU !!





Enllaç notícia :