dilluns, 3 de juliol del 2017

TV3 destapa el presumpte frau de la directiva de Bartomeu amb els socis abonats al Seient Lliure



ESPORTS




Última actualització Dilluns, 3 de juliol de 2017 20:05 h




Venia en format VIP entrades de socis abonats




L'escàndol sembla instal·lat a can Barça amb la direcció de Josep Maria Bartomeu, el president que amb Sandro Rosell va carregar les responsabilitats al club sobre les irregularitats del fixatge de Neymar, sentenciant el FC Barcelona com el responsable de dos delictes contra la Hisenda que suposen que el club ha de pagar dues multes de 5,5 milions d'euros i una indemnització de 9,1M€, ara obre un nou front arran d'una investigació de TV3.
 
 


Bartomeu presentant el projecte Barça Innovation Hub
© @jmbartomeu


Segons informa la televisió pública de Catalunya, durant les últimes tres temporades el FC Barcelona va fer diverses anomalies en el funcionament del Seient Lliure, aplicació que serveix perquè els socis abonats que no puguin anar a l'estadi puguin cedir la seva cadira posant-la a la venda. En aquesta operació el club liquida el 50% de la venda del seient amb el soci, un cop descomptat també el 21% de l'IVA i el 10% en la gestió de les despeses. Unes condicions que no s'han complert.


La denúncia de TV3 exposa el presumpte delicte de frau, ja que el seient que cedia el soci al club era revenut mitjançant la modalitat del
'VIP Experience', una oferta que multiplicava el preu del seient. Si l'entrada tenia un preu de mercat de 255€, aquesta automàticament es revenia per 1.500€ però sense comunicar al soci aquest canvi.



Això es traduïa en el fet que el soci rebia la part que creia que li tocava, uns 80€, quan en realitat no rebia la part corresponent del preu real de venda per podia arribar als més de 400€.


Aquesta pràctica hauria començat en la temporada 2014/15, la del triplet, amb partits com el del Manchester City, el Reial Madrid i el València. En la temporada següent la situació s'hauria repetit com a mínim quan els culers varen jugar contra la Roma, l'Arsenal, el Reial Madrid i l'Atlético de Madrid mentre que en la temporada actual, la 2016/17, hauria passat amb els partits davant de l'Atlético, el Manchester City i el Reial Madrid.


Enllaç noticia :