dijous, 27 d’abril del 2017

Podemos inicia contactes per presentar una moció de censura contra Rajoy



POLÍTICA







Pablo Iglesias assegura que "Espanya està vivint un estat d'excepció democràtica, amb el saqueig permanent de la gestió del PP a les administracions públiques" 








per Nerea Rodríguez 27/04/2017  
 
 
 
 
 
 
 
El líder de Podemos, Pablo Iglesias | ACN
 
 
 
 
 
 
El líder de Podemos, Pablo Iglesias, ha anunciat aquest matí que el seu partit inicia els tràmits parlamentaris per presentar una moció de censura contra el president del govern espanyol, Mariano Rajoy. En roda de premsa des del Congrés dels Diputats, Iglesias ha afirmat que "Espanya està vivint un estat d'excepció democràtica, amb el saqueig públic permanent de la gestió del PP a les administracions públiques i amb un comportament paràsit a les institucions". Pel partit que lidera Iglesias, és "inacceptable que jutges i fiscals rebin pressions amb l'objectiu que no investiguin la corrupció". Per a Iglesias, "la corrupció del PP és un virus que infecta les institucions espanyoles".




El líder de Podemos ha explicat que la moció de censura que volen registrar permitiria "treure el PP del govern i presentar una alternativa". En aquest sentit, ha anunciat que ha parlat amb el
PSOE, amb CCCO i Jutges per la Democràcia, amb qui mantindran reunions en els propers dies. "La nostra intenció és que les reunions amb partits i organitzacions civils serveixin per construir la moció de censura que presenti una alternativa al govern del PP", ha assenyalat Iglesias.




Per la seva banda, el portaveu d'En Comú Podem al Congrés, Xavier Domènech, ha explicat que ha parlat aquest matí amb el líder d'ERC, Oriol Junqueras, i amb la coordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal, i que s'han emplaçat a seguir parlant en els propers dies.







Enllaç noticia :

http://elmon.cat/noticia/197908/podemos-inicia-contactes-per-presentar-una-mocio-de-censura-contra-rajoy