dimecres, 12 d’octubre del 2016

L’Ajuntament de Viladamat envia la bandera espanyola a Llanos de Luna ‘en vista del desús’



PAÍS - PRINCIPAT





Hi adjunta una carta en la qual diuen: 'Ningú millor que vostè per la seva custòdia'.
















Per: Redacció 

12.10.2016  19:58





L’Ajuntament de Viladamat, que avui ha obert les seves portes, ha enviat una bandera espanyola a la delgada del govern espanyol a Madrid, Llanos de Luna, ‘en vista del desús’ que en fan al municipi i a les instal·lacions municipals. A la bandera hi han adjuntat una carta en la que exposen, en català: 



‘El poble de Viladamat ja ha demostrat en reiterades ocasions la seva posició respecte aquesta ensenya, és evident per tant que ja mai més, per mètodes democràtics, tornarà onejar al nostre municipi’, i continua: 




‘Essent coneixedors del respecte que vostè té a la democràcia i a l’estima que té per l’esmentada bandera, ningú millor que vostè per la seva custòdia.’





Ho ha fet públic la CUP, a través d’un piulet:












Precisament Llanos de Luna ha estat protagonista per haver intentat obligar a l’Ajuntament de Badalona el tancament de les oficines municipals a raó del dia de la Hispanitat. Finalment però, i malgrat l’ordre judicial impulsada des de la delegació del govern espanyol, el consistori badaloní ha obert davant una gran expectació mediàtica i sense incidents. Demà però, els jutge els ha citat perquè els motius que els han portat a desobeir la interlocutòria.





Enllaç noticia :