dilluns, 15 d’agost del 2016

L’AMI proposa una consulta d’adhesió conjunta a Barcelona, Badalona i Sabadell



PAÍS  > PRINCIPAT



La presidenta de l'associació, Neus Lloveras, ha confirmat que volen ampliar la iniciativa a més ciutats de l'àrea metropolitana.















Per: Redacció 

15.08.2016  12:28





L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) s’ha proposat com a objectiu a curt termini aconseguir l’adhesió de Barcelona i d’altres ciutats de l’àrea metropolitana. Segons ha anunciat a Catalunya Informació la seva presidenta, Neus Lloveras, l’AMI ha proposat a la capital de Principat, Badalona i Sabadell celebrar una consulta conjunta per a decidir la seva integració a l’associació. Lloveras no ha volgut parlar de dates perquè encara ‘estem en converses’, però ha descartat que sigui ‘possible’ fer la consulta abans de la diada.



Les batllesses de Barcelona, Ada Colau, i Badalona, Dolors Sabaté, els ha agradat la proposta i la veuen molt ‘positiva’, segons la presidenta de l’AMILloveres es reunirà ‘aviat’ amb el batlle de
Sabadell, Julià Fernàndez i Olivares, per conèixer la seva opinió sobre la iniciativa.



La presidenta ha recordat que la decisió final de celebrar la consulta conjunta no depèn de l’AMI i que l’associació no pensa ‘pressionar’ els ajuntaments, ja que és quelcom ‘que no ens agrada’.



L’adhesió de Barcelona, Badalona i Sabadell no són les úniques que l’AMI s’ha posat entre les celles.


L’associació vol estendre la iniciativa de la consulta conjunta a altres ciutats de l’àrea metropolitana. Lloveras, però, s’ha negat a dir noms perquè encara s’estan ‘concretant’ les trobades.







Enllaç noticia :