dimecres, 27 d’abril del 2016

Rajoy, a la premsa: ‘Vinga, que a tres quarts comença el futbol’

Per: Redacció

27.04.2016  09:14

MÓN

Després de la conferència de premsa d'ahir, en què certificava que hi hauria noves eleccions espanyoles.














Mariano Rajoy fou l’últim a comparèixer ahir durant la ronda de contactes de Felipe VI amb els dirigents dels partits per a veure si hi havia possibilitat d’investir un nou president espanyol. Eren les vuit del vespre i dos minuts quan el president del govern espanyol en funcions acceptava l’última pregunta a la conferència de premsa que certificava pràcticament que hi hauria unes noves eleccions i constatava un fracàs sense precedents en la política espanyola.

Ell mateix va dir: ‘És la primera vegada a la història de la democràcia que es repeteixen unes eleccions generals.’

Però, tot i la importància del moment, Rajoy va marxar escopetejat, sense aturar-se a conversar amb
els periodistes, mirant el rellotge i deixant anar aquesta frase: ‘Vinga, que a tres quarts comença el futbol.’ Es referia al partit d’anada de les semifinals de la Lliga de Campions entre el Manchester City i el Reial Madrid. Així ho ha relatat la periodista Ana I. Gracia al diari El Español.

Segons que explica la periodista, va haver de ser la vice-presidenta en funcions, Soraya Sáenz de Santamaría, qui sortís a respondre les preguntes dels periodistes, i assegura que va conversar durant més estona del que és habitual amb els periodistes després de la compareixença de premsa.


Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/rajoy-a-la-premsa-vinga-que-a-tres-quarts-comenca-el-futbol/