divendres, 1 d’abril del 2016

L’empresari Enrique Ortiz reconeix al jutge el finançament il·legal del PP valencià

Divendres  1.04.2016  10:39

La investigació sosté que va pagar 348.000 euros per a la campanya de les eleccions del 2008.

 

 

 









L’empresari alacantí Enrique Ortiz hauria reconegut davant el jutge el presumpte finançament il·legal del PP valencià a les campanyes electorals municipals i autonòmiques del 2007 i generals del 2008, segons una informació que avança la cadena SER aquest divendres.

La informació assenyala que Ortiz admet al seu escrit de defensa que va pagar 348.000 euros al PP valencià per a la campanya de les eleccions del 2008 i sol·licita com a atenuant la ‘confessió tardana dels fets’ i que la pena sigui rebaixada de quatre anys a un any i tres mesos.


Al mateix document sol·licita que la pena de presó sigui substituïda pel pagament de la multa corresponent i que, en el cas que no s’acceptés, ‘suplica’ que el tribunal acordi la suspensió de l’execució de les penes privatives de llibertat, segons aquesta mateixa informació. L’Audiència espanyola va acordar el passat 26 de febrer d’obrir judici oral contra una vintena d’acusats, entre els quals cinc ex-alts càrrecs de la Generalitat Valenciana i empresaris.

Ací podeu escoltar un fragment de la conversa intervinguda entre l’ex-vice-secretari del PP valencià, David Serra, i Enrique Ortiz:











Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/lempresari-enrique-ortiz-reconeix-al-jutge-el-financament-il%C2%B7legal-del-pp-valencia/