divendres, 4 de març del 2016

VÍDEO Puigdemont, sobre Rajoy: «Gairebé frega la mala educació»

El president de la Generalitat assegura que l’Estat pot córrer el perill d’obtenir “un resultat similar” en unes noves eleccions i entrar, així, en “un bucle”

Puigdemont: «El debat d'investidura seran les exèquies de la tercera via»


| 04/03/2016 a les 12:22h
 
 
 
 
 


En el marc de la primera edició del Versió BTV escoles un grup de vuit nens del col·legi Nou Patufet de Barcelona han entrevistat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, qui ha dit sobre el president en funcions del govern espanyol, Mariano Rajoy, que "gairebé frega la mala educació" per no haver-lo ni "felicitat per haver estat escollit president de la Generalitat".






En relació a Rajoy, Puigdemont també ha afirmat que "a vegades diu coses insensates", i que "preferiria opinar d'allò que no diu que és més eloqüent que no pas allò que diu" perquè a vegades  "diu unes obvietats". També ha lamentat "que no tingui res a dir del fet que que hi ha dos milions de persones que han votat tenir un estat independent", i que "no sap, no contesta."

Pel que fa al candidat socialista a la presidència espanyola, Pedro Sánchez, Puigdemont ha opinat que si no hi ha “cap sorpresa” aquest divendres al vespre i el líder del PSOE, Pedro Sánchez, tornarà a ser rebutjat en la investidura, i l’Estat pot córrer el perill d’obtenir “un resultat similar” en unes noves eleccions i entrar així en “un bucle”.

Parlant d'una Catalunya independent, Puigdemont ha considerat que aquest eventual estat català no hauria de tenir “un exercit convencional” però sí una “política de defensa”. En tot cas, ha explicat que aquesta és una qüestió que deixa en mans dels ciutadans perquè es decideixi durant el “procés constituent”.

La primera edició del Versió BTV és un especial que està dedicat a les escoles. Rejoveneix de dalt a baix la graella televisiva d’aquest divendres. Alumnes d'entre 8 i 14 anys s'encarreguen de la programació des de les vuit del matí fins a la mitjanit.


Vídeo complet : 







Enllaç noticia :