dijous, 3 de març del 2016

Ganivetada de Manuela Carmena a Pablo Iglesias hores abans d’investir Sánchez

Última actualització Dijous, 3 de març de 2016 13:25 h

L'alcaldessa de Madrid crida Podemos a donar suport a la investidura de Pedro Sánchez per fer possible el govern "de canvi".

 







L'alcaldessa del canvi, Manuela Carmena, que va concórrer a les eleccions encapçalant la candidatura Ahora Madrid, formada per Podemos i Ganemos Madrid, ha demanat aquest dijous a Podemos que doni suport a la investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol.  Segons informa l’ACN, l’alcaldessa considera que  "Com a ciutadana i també com a alcaldessa crec que no és bo que estiguem sense govern", i "seria bonic que hi hagués suport a qui en aquest moment està sol·licitant la investidura". La pregunta és: què dirà Ada Colau? 
El sí a un govern PSOE-Ciudadanos permetria un govern de progrés 

Carmena considera que un "sí" a la investidura de Sánchez permetria "un govern de progrés" i de "canvi", mentre que "el pitjor que ens podria passar a la ciutadania és que calgui repetir" les eleccions. L’alcaldessa ha fet aquestes declaracions durant un acte de presentació de les activitats promogudes pel seu ajuntament en motiu del Dia de la Dona.


Enllaç noticia :