dilluns, 15 de febrer de 2016

Video : Forcadell recorda Muriel Casals: ‘Era el somriure de la revolta i la meva mestra’

Per: ACN

Dilluns  15.02.2016  12:03

PAÍS

Diversos ciutadans han col·locat estelades amb flors, missatges i espelmes en homenatge a l'ex-presidenta d'Òmnium.

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha recordat la seva ‘amiga’ Muriel Casals com el seu ‘referent’ i la seva ‘mestra’, a més de ser el ‘somriure de la revolta’. ‘Sempre ha estat positiva, sempre ens ha donat confiança, sempre estava convençuda que el que fèiem ens sortiria bé’, ha apuntat en declaracions a la cambra catalana.

Al seu parer, l’ex-presidenta d’Òmnium encara ‘tenia molt a oferir’ tot i que ja havia donat molt a Catalunya. ‘És una gran pèrdua a nivell humà i a nivell de país’, ha reconegut. Diversos ciutadans han col·locat estelades davant del Parlament envoltades de flors, missatges i espelmes en homenatge a Muriel Casals.


Forcadell, que ha admès que encara està ‘commocionada’ per la mort de Casals, ha cridat a continuar el seu exemple i a confiar en la ‘força i convicció’ del poble català. La presidenta ha explicat que la mesa estudiarà demà la petició d’Òmnium i d’altes d’entitats per celebrar un acte al Parlament en reconeixement a la figura de Muriel Casals.Forcadell recorda Muriel Casals com la seva... per vilawebtvEnllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/forcadell-recorda-muriel-casals-era-el-somriure-de-la-revolta-i-la-meva-mestra/ 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada