dimarts, 24 de novembre del 2015

Rajoy hauria pagat unes obres a casa seva amb diner negre procedent del PP

Dimarts, 24 de novembre de 2015 05:00 h

Surten a la llum uns papers escrits a mà per la dona de Bárcenas amb altres revelacions però Rajoy no dimiteix


La dona de l'extresorer del PP, Rosalía Iglesias, va escriure a mà, durant l'estiu de 2013, una llista ben completa de tota la informació que el seu marit i ella atresoraven sobre el partit i en el qual s'hi poden llegir anotacions comprometedores cap al president del Govern, Mariano Rajoy. En aquesta relació, que constitueix un complet catàleg d'irregularitats del PP vinculades amb el seu finançament il·legal, la Rosalía inclou una anotació que diu textualment "pagos obra a casa de Mariano".




Mariano Rajoy en unes obres


Les investigacions a Espanya tot un espectacle

El diari digital El Español ha publicat uns documents que Rosalía Bárcenas va elaborar poques setmanes després que el seu marit ingressés a la presó el 28 de juny del 2013 i després d'haver tingut nombroses converses amb ell al centre penitenciari de Soto del Real.
Els manuscrits de la dona de l'extresorer fan referència a feines realitzades al domicili particular del president del Govern espanyol. També deixa constància que el matrimoni Iglesias - Bárcenas disposa dels "detalls de com eren les donacions" de diner negre al màxim responsable de l'Executiu espanyol.
Els papers veuen la llum gràcies a la guerra interna de la policia espanyola
En aquests moments la Policia Nacional espanyola té dues faccions enfrontades, fet que ha propiciat que aquest document intern del matrimoni Bárcenas hagi sortit a la llum. Dos bàndols clarament diferenciats, el primer liderat per l'excomissari d'Afers Interns Marcelino Martín Blas i el segon pel comissari José Manuel Villarejo, s'acusen d'haver sostret il·legalment documents a l'extresorer popular durant un operatiu destinat oficialment a buscar la fortuna que suposadament encara manté oculta.
Malgrat que aquesta documentació està en poder de funcionaris de Policia, mai van ser lliurats al jutge.
Enllaç noticia :