dimarts, 24 de novembre del 2015

Montoro: "L'especialitat de la Generalitat és fer política a través del victimisme"

per Europa Press 24 de Novembre 2015 a les 15.48 h 

El ministre d'Hisenda i Administracions Públiques demana als membres de la Generalitat que "baixin el to".










El ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, ha demanat als membres de la Generalitat que "baixin el to" i es dediquin a complir els requisits especials que els ha fixat el Govern per accedir al sobrant del FLA i poder pagar les factures, i ha afegit que "l'especialitat de la Generalitat és fer política a través del victimisme".



En una roda de premsa, Montoro ha dit que no agredeix la Generalitat, només que li demana que pagui els serveis públics de catalans i que no anteposi despeses dirigits a altres objectius polítics: "Això és agredir a algú?", ha preguntat.

Montoro ha respost també les paraules del secretari d'Economia de la Generalitat, Albert Carreras, que ha recomanat als farmacèutics catalans que posin una espelma per poder cobrar: "No cal posar espelmes a ningú, cal posar les factures al FACe (Punt General d'Entrada de Factures Electròniques de l'Administració General de l 'Estat)", ha contestat.

El ministre ha assegurat que l'executiu espanyol "està desitjant" pagar les factures, que és ho diu que porta fent mesos des que Catalunya i altres comunitats tenen dificultats per pagar-les.

Ha afirmat que les condicions especials que ha d'assumir Catalunya actuen a favor de la transparència i la legalitat, perquè Artur Mas no té dret a usar "ni un només euro" en la seva campanya independentista.


Enllaç noticia :

http://www.mon.cat/cat/notices/2015/11/montoro_c_154021.php 

1 comentari :

Rosa Mary ha dit...

Amb lo fàcil que sería enllestir ja l'hisenda pròpia, tallar a l'estat espanyol l'aixeta i marxar amb una DUI ....