dilluns, 2 de novembre del 2015

"La Razón" destaca que la Sindicatura de Comptes detecta irregularitats a C's

per Redacció 2 de Novembre 2015 a les 10.45 h

El diari conservador emfasitza els punts negres del partit de Rivera, minimitzant els dels altres.

 

 

 







La Sindicatura de Comptes audita cada any els números dels partits polítics catalans, i qui més qui menys té alguna irregularitat a la rebotiga. Aquest dilluns, però, el diari La Razón ha decidit publicar-ne una peça destacant que l'ens ha detectat pagaments de Ciutadans (C's) "a empreses dels seus integrants".

L'informe, fet públic a mitjan d'octubre, serveix ara al diari conservador per destacar que C's, per bé que és "pràcticament aliena a les irregularitats", ha realitzat "pagaments a empreses que pertanyen als seus propis membres".

Concretament, "s'han localitzat factures de dues societats amb un administrador únic a nom de dos membres del partit.

La facturació de gener a setembre va ser de 34.200 euros en concepte d'assessoria i consultoria en l'àmbit de l'organització interna del partit, i de 22.624 en concepte de Secretaria general", afirma l'informe, un fet que segons el diari "obre la porta a que aquests pagaments ocultin una relació laboral".

A la peça en qüestió, el conjunt d'irregularitats que detecta l'informe (PDF) del PSC, CDC, UDC o PP queden en segon terme. 


Enllaç noticia :

http://www.mon.cat/cat/notices/2015/11/_la_razon_destaca_que_la_sindicatura_de_comptes_detecta_irregularitats_a_c_s_152838.php