dijous, 12 de novembre del 2015

La CUP convoca una reunió el 29 de novembre en què es podria desencallar l'acord


| 12/11/2015 a les 10:07h

INVESTIDURA

La Candidatura d'Unitat Popular celebrarà una trobada que pot desembocar en l'assemblea nacional "oberta" per facilitar la investidura

Aquest cap de setmana es fan diverses sessions estratègiques entre les quals n'hi ha una del sector MDT i Poble Lliure

EN DIRECTE Totes les reaccions al debat d'investidura i a la declaració independentista

 

 



Antonio Baños, aquest dijous al Parlament | Adrià Costa



La sessió d'investidura que es fa aquest dijous al Parlament no facilitarà la presidència a Artur Mas. A banda dels missatges que ha anat donant la CUP durant els darrers dies, insistint en la negativa, és pràcticament impossible un acord d'última hora perquè abans hi hauria d'haver l'assemblea nacional oberta que es va acordar a principis de mes per arribar a ratificar un possible pacte amb Junts pel Sí. 
Aquesta setmana, la Candidatura d'Unitat Popular ha convocat una trobada que es farà el dia 29. Va més enllà d'un consell polític i, per tant, és oberta als diversos sectors que composen l'esquerra independentista.
Podria acabar sent, per tant, l'assemblea nacional que es necessita per ratificar l'acord. Fins llavors, fonts de la CUP descarten que s'arribi a un pacte amb Junts pel Sí. Un pacte que, ara com ara, per part de la principal candidatura independentista, només passa per investir Mas. 
D'altra banda, el que hi haurà aquest mateix cap de setmana són diverses reunions de caire estratègic dins dels diversos sectors que composen i influeixen en l'entorn de la CUP. Una d'elles és la que es farà des de l'espectre del Moviment de Defensa de la Terra i Poble Lliure. De ben segur que es parlarà, en aquesta trobada, del debat que hi ha obert entre diversos quadres veterans a l'hora de facilitar un acord amb Junts pel Sí.

Calmar "neguits i incerteses"

En un correu electrònic al qual ha tingut accés NacióDigital, el secretariat nacional de la CUP anuncia a la militància que "sent conscients dels possibles neguits i incerteses que ha pogut generar les pressions mediàtiques" s'assegura que "no hi ha cap novetat substancial" per "variar el posicionament".
Enllaç noticia :