dijous, 1 d’octubre del 2015

La Junta Electoral s’acarnissa amb el diari ARA per un anunci de @putesreceptes

Dijous, 1 d'octubre de 2015 05:00 h

Porta el diari a la fiscalia per possible delicte electoral per haver publicar un anunci de @putesreceptes el 27-S que va denunciar Unió


Aquest dimecres la premsa unionista es feia ressò d’ una resolució de la Junta Electoral de Barcelona que hauria decidit portar al diari ARA a la fiscalia per fer publicitat independentista el 27-S, en relació a un anunci publicat pel diari de les receptes de “la puta iaia”. Unió hauria denunciat l’anunci a la Junta Electoral que ara considera que aquest podria constituir un “delicte electoral”. Això sí, Societat Civil Catalana va poder distribuir la seva propaganda de forma il·legal i sense cap sanció desprès d’infringir la llei electoral de forma massiva. 
 




El blog de les receptes de la puta iaia, l’avia malcarada que, entre altres coses, ensenya a cuinar les receptes més tradicionals de la nostra cuina és idea i obra del guionista i comunicador Jofre Martell.

Espantar jubilats li surt gratis a Societat Civil Catalana

Sobta la resolució de la Junta Electoral, i més si tenim en compte que el mateix òrgan va resoldre el 27-S, i sense cap sanció, que Societat Civil Catalana retirés la campanya “Pongamos fin al separatismo” que com va denunciar DRETS va vulnerar estrepitosament la llei de forma massiva, amb àmplia publicitat, i en diferents formats, com ara falques publicitàries en ràdio, anuncis als diaris, anuncis als transports públics de Barcelona (autobusos de TMB a Barcelona) i un enviament massiu de cartes amb falsos arguments sobre les pensions que la mateixa entitat afirma que van dirigides a tots els jubilats.

Unió també va denunciar al directe!cat



El directe!cat va anunciar la publicació d’una “enquesta” el 26-S, i Unió va denunciar a la Junta Electoral que va  requerir al directe!cat que presentés  al·legacions en el termini de tres hores, cosa que va fer de forma clarificadora perquè encara no s’havia ha publicat cap enquesta, tant sols ho l’enunciat de la mateixa, de mateixa manera que ho han fet altres en altres ocasions mitjans de comunicació com El Periódico que publicava la seva enquesta al Periódic d’Andorra.

  


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/437590/la-junta-electoral-sacarnissa-amb-el-diari-ara-per-un-anunci-de-putesreceptes