dimarts, 20 d’octubre del 2015

El Barça, en peu de guerra contra la UEFA

Dimarts, 20 d'octubre de 2015 09:40 h

El vicepresident del club, Carles Vilarrubí, diu que “ens sentim enganyats pel senyor Platini” arran de la nova sanció per les estelades


El FC Barcelona no es quedarà ara de braços plegats davant la segona multa que la UEFA li aplica per la presència d’estelades en partits de la Lliga de Campions. El club adopta una nova posició i ara està en peu de guerra: “Anirem a totes per defensar els socis i el club”, ha anunciat aquest matí el vicepresident segon Carles Vilarrubí. El Barça recorrerà la sanció aquesta vegada i anirà al TAS si cal. 






Mà negra de la diplomàcia espanyola

“La UEFA viu en un altre món, i així li va, no s’entén què pretén”, ha continuat Vilarrubí. La nova multa és una nova mostra de la mà negra que hi ha darrere del màxim òrgan futbolístic a nivell europeu. Segons el directiu blaugrana, no van recórrer la primera sanció perquè confiaven en el diàleg i l’entesa de la particularitat de l’equip català i la situació al país. Tanmateix, tot ha saltat pels aires, cosa que ja ha aixecat suspicàcies sobre una mà negra de la diplomàcia espanyola que pressiona de manera constant. Vilarrubí ha reblat que “ens sentim enganyats pel senyor Platini”.

Mobilització dels socis? 


A banda de recórrer la mesura de la UEFA, el vicepresident del Barça ha proposat als socis que a nivell individual però de manera massiva denunciïn la situació per la via ordinària perquè “no es pot pretendre que els socis deixin les seves idees a la porta de l’estadi”. Vilarrubí ha dit que l’estratègia de diplomàcia del Barça ha fracassat i tenir representants a la FIFA no ha funcionat. “Amb aquest clima que funcionen la UEFA i la FIFA no ens sentim còmodes”, ha apuntat.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/442713/el-barca-en-peu-de-guerra-davant-la-ma-negra-de-la-uefa