dimarts, 8 de setembre del 2015

El lema de Junts pel Sí: “El vot de la teva vida”

Dimarts, 8 de setembre de 2015 14:20 h

La candidatura independentista afirma que l’acte central no serà a l’Estadi de Montjuïc perquè és massa petit


Junts pel Sí ha presentat la seva campanya de cara al 27-S, que tindrà com a lema ‘el vot de la teva vida’ per deixar clara la transcendència dels comicis. “Hem escollit aquest lema perquè realment ho creiem així. Això no té precedents, ha dit un dels artífexs de la campanya, el convergent Francesc Homs, que també ha afegit: “Molta gent diu: si no ho faig aquesta vegada, quan ho faré? Per això, el 27S farem el vot de la nostra vida”. 





Acte de tancament a L'Hospitalet de Llobregat

La presentació ha revelat alguns detalls de la campanya, com ara la data de l’acte central, que serà el 19 de setembre. I contradient els rumors que circulaven els últims dies, Junts pel Sí ha anunciat que no se celebrarà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc, perquè es quedaria petit. Té capacitat per 56.000 persones, així que l’únic recinte més gran seria el Camp Nou, amb gairebé 100.000 seients. Una altra opció seria celebrar-lo a l’aire lliure. L’acte de tancament de campanya serà a L'Hospitalet de Llobregat i se celebraran més de 20 actes diaris que cobriran la totalitat de Catalunya.










 

Campanya més barata


D’altra banda, tal com avançava en exclusiva el directe!cat aquest matí, la lllista independentista ha triat la cançó ‘Més lluny’ de Lluís Llach, alhora la segona part de ‘Viatge a Ítaca, com a himne de la campanya, tot i que li donaran un to més ‘rocker’. L’acte de presentació de Junts pel Sí també ha servit per explicar que la campanya costarà un total de 3,7 milions d’euros. És a dir, 1,5 milions menys que els costos de l’última campanya de CDC i ERC sumades per les eleccions catalanes de 2012. El motiu és la gran quantitat de voluntaris amb què comptarà la candidatura.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/429990/el-lema-de-junts-pel-si-el-vot-de-la-teva-vida