dimecres, 5 d’agost del 2015

Plebiscitàries o no? García Albiol no s’aclareix

Dimecres, 5 d'agost de 2015 11:40 h

Després de negar-ho durant 4 anys, Albiol confessa la seva política unionista a Badalona


Entrevistat per la cadena unionista 13tv, Xavier García Albiol, s’ha dedicat a vendre’s com el candidat més unionista de tots els qui es presenten el pròxim mes de setembre. El candidat del PP no ha parat ni un moment de donar cops a tort i a dret a la resta de candidats unionistes mentre assegurava que proposaria un pacte entre ells a partir del 28-S. “Per què el govern independentista de Catalunya s’ha dedicat a “matxacar” al PP i a Alícia Sánchez Camacho I no a altres com Ciutadans? Perquè realment qui molesta l’independentisme és el Partit Popular”, ha etzibat. Tot apunta que Albiol segueix els mateixos passos que a Badalona i aviat es quedarà ben sol quan els seus propis aliats li girin l’esquena. Serà llavors el líder que l’unionisme necessita?




Sense ideologia però el més unionista de tots?

Albiol s’ha passat els darrers quatre anys a Badalona, assegurant que és un polític sense ideologia. L’ex-batlle, ha evitat continuament pronunicar-se massa sobre el procés i ha assegurat per activa i per passiva que la seva gestió de la ciutat no responia a idees polítiques concreta sinó tècniques i d’eficacia. Però avui s’ha tret la mascara, i mentre era entrevistat ha fet bandera d’haver portat la selecció espanyola de bàsquet a la ciutat i d’haver posat l’himne nacional, considerant-ho acte de valent de patriotisme. 


I fins I tot s’ha fet el màrtir assegurant que la seva censura dels actes de la diada nacional i la seva negativa per baixar la bandera espanyola l’11-S del 2011 li va costar que li volguéssin trencar la cara.

 I és que la llista d’actes anticatalanistes d’Albiol és llarga, però sempre ha negat la intencionalitat unionista, com va passar els darrers mesos del seu mandat amb la polemica censura de l’Estaca.


Albiol no sap què son unes eleccions plebiscitàries
 


El candidat del Partit Popular ha volgut desacreditar Artur Mas fent veure que el President de la Generalitat no entén de què va el 27S “Mas diu que comptarem els vots del Sí i del No, però que no va d’això, que les eleccions són autonòmiques!”, ha dit.

Tanmateix, minuts més tard, en un intent d’aglutinar tot el vot unionista sota el paraigua del PP, ha fet una subtil crida al vot per al seu partit, assegurant que ell és el gran líder dels unionistes i que cal que els qui se senten espanyols vagin a votar-lo perquè el 27-S es decidirà entre independentistes i unionistes.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/423732/plebiscitaries-o-no-garcia-albiol-no-saclareix