divendres, 21 d’agost del 2015

L'única regidora d'Unió s'abstindrà en la votació d'adhesió de Barcelona a l'AMI

21/08/2015

Sònia Recasens no secundarà el sí dels nou regidors de CDC. El vot favorable guanyarà, però Barcelona quedarà fora de l'Associació de Municipis per la Independència.

 

Pep Lloveras



Sònia Recasens

Sònia Recasens, l'única regidora d'Unió a l'ajuntament de Barcelona, que forma part del grup de Convergència, s'abstindrà en la votació d'adhesió de la ciutat a l'Associació de Municipais per la Independència (AMI), segons ha pogut saber El Singular. D'aquesta manera, Recasens no secundarà el sí garantit dels nou regidors de CDC.

La votació, que es produirà en un ple abans de les eleccions del 27 de setembre, va agafant forma. Són segurs 17 vots afirmatius (9 de CDC, 5 d'ERC i 3 de la CUP) i 8 en contra (5 de Ciutadans i 3 del PP). A priori, 12 abstencions (11 de Barcelona en Comú i 1 d'Unió), tot i que si el vot és nominal els regidors que procedeixen de Procés Constituent de BeC prodrien optar per votar a favor. El PSC dubta entre l'abstenció i el no.

Per tant, està assegurat que el sí guanyarà, però com que es necessita majoria absoluta per entrar a l'AMI, Barcelona de moment sembla que en seguirà quedant fora.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/08/l_unica_regidora_d_unio_s_abstindra_en_la_votacio_d_adhesio_de_barcelona_a_l_ami_111790.php 

1 comentari :

Agustí 65 ha dit...

aqu8esta vividora t5e el mateix connom que la meva avia , y em cau la cara de vergonya . BOTIFLERA¡¡