dijous, 13 d’agost del 2015

L’ANC fa una crida a acompanyar la Meridiana amb un recital de tambors i timbals

13/08/2015

L’Assemblea engega la campanya 'Fem-nos sentir' i demana la col·laboració de percussionistes.

 

Redacció

Ara és l'Hora presenta els actes de l'11-S


Una onada de colors desembocarà al Parlament el pròxim 11 de setembre. Seran els diversos eixos que ompliran la Meridiana, que aniran ‘trencant’ a mesura que un punter recorre la Via Lliure. A banda de l’efecte visual que s’aconseguirà, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet una crida a perquè aquesta acció simbòlica inclogui també un element sonor i ha engegat la campanya 'Fem-nos sentir'.

L’ANC s’ha adreçat aquesta setmana a totes les colles timbaleres, de percussió i diables –alhora que fa extensiva la proposta a qualsevol altre músic que vulgui sumar-s’hi-, per demanar-los que participin en la mobilització de la Diada. La proposta que se’ls ha adreçat és que els timbals cobrin un protagonisme molt especial per tal d’aconseguir que tot el recorregut de la Via Lliure estigui acompanyat amb una remor de timbals. Segons el coordinador de mobilització i membre del Secretariat Nacional, Josep Sabaté, l’objectiu és que “a més de veure’ns, ens escoltin a tot el món”.

Aspectes pràctics


1. Horari: Com tothom els timbalers estan convocats al tram a les 16.00h. L’actuació serà durant el transcurs de l’acte polític a partir de les 17:14 h i fins que el punter arribi al Parlament.

2. Inscripcions de colles: Per tal de poder gestionar les inscripcions de colles i omplir tots els trams amb mínim una colla de timbals s’ha habilitat un formulari d’inscripció especial per a timbalers que poden efectuar la inscripció a www.assemblea.cat/timbalers.

3. Inscripcions individuals: A títol individual els timbalers s’han d’inscriure a través de la web www.via.assemblea.cat al tram que actuen. En cas que ja estigui ple aquest tram, se’ls farà arribar la manera com fer-ho tan aviat com es pugui.

Els dubtes poden a dreçar-se a la següent adreça electrònica: orgvia2015@assemblea.cat


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/08/l_anc_fa_una_crida_a_acompanyar_la_meridiana_amb_un_recital_de_tambors_i_timbals_111581.php