dilluns, 31 d’agost del 2015

Colau no anirà a la #ViaLliure

Dilluns, 31 d'agost de 2015 08:55 h

“El lema de la manifestació de la via catalana fa referència explícita al #27S, per això he preferit mantenir-me al marge", és l’excusa l’alcaldessa de Barcelona.







Ada Colau ha explicat que com alcaldessa vol separar la seva figura institucional de la manifestació de la Meridiana i per això no participarà a la Via Lliure de  l’11 de setembre, tot i que ha explicat en una entrevist a RAC1 que la ciutats posarà totes les facilitats a la manifestació i rebrà els convocants.

Pel que fa al Ple sobre l’adhesió a l’AMI, Colau l’ha titllat  “d’electoralista” i que el més coherent serà que BComú s’abstingui en Ple del proper dilluns. “Això no es pot decidir en un ple extraordinari, s'ha fet de manera electoral", ha clos.

Colau vol estar a peu de carrer per escoltar la ciutadania sempre, menys l’11-S


"Sense qüestionar en absolut la legitimitat" de la Via Lliure, Colau creu que és millor separar el seu paper institucional com a alcaldessa, que representa a tots, d'una manifestació d'aquest tipus.

A mitjans d’agost en una entrevista a Catalunya Ràdio, Colau va explicar que  és partidària de rebre i escotar totes les grans i petites manifestacions que es facin a la ciutat per les llibertats i la sobirania  i va explicar que sempre  busca la millor manera de participar i de no buscar  excessiu protagonisme, però que considera que ha de ser a peu de carrer per escoltar la ciutadania i per això ha d’anar a moltes manifestacions.

Felipe González ha de rectificar

Colau també s’ha referit a la carta de Felipe González d’aquest diumenge a El país i ha demanat a l’expresident que rectifiqui perquè és un insult a tots els catalans i és una banalització del nazisme.



Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/427621/colau-no-anira-a-la-vialliure