dissabte, 22 d’agost del 2015

Arrimadas, Albiol i Iceta són el mateix, no a la democràcia

Dissabte, 22 d'agost de 2015 13:35 h

La cap de llista de Ciutadans diu que la llista unitària "està pensada" per amagar els "nyaps de gestió" de la Generalitat.



La candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, amb Jesús Galiano, a la llista per Barcelona, i amb la regidora de la formació a l'Ajuntament de Barcelona, Sonia Sierra
© @acn



La candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, ha dit aquest dissabte que Junts pel Sí és "l'estratègia de Mas per no haver de donar la cara als debats electorals" i ha assegurat que li agradaria debatre amb el president de la Generalitat en lloc de fer-ho amb el cap de llista de Junts pel Sí, Raül Romeva. Arrimadas ha afirmat que la llista unitària "està pensada" perquè "Mas no hagi de donar la cara per les retallades, la corrupció i els nyaps de gestió" de la Generalitat i perquè tampoc ho hagi de fer Junqueras, "còmplice de les despeses".

Ciudadanos diu ser la millor opció...

En una trobada amb militants al barri de Gràcia, Arrimadas ha defensat C's com "la millor opció" per una Catalunya "capdavantera".  



Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/426397/arrimadas-albiol-i-iceta-son-el-mateix-juntspelno