dimecres, 15 de juliol del 2015

Margallo: “Mas ha provocat un foc que ha dividit la societat catalana”

Dimecres, 15 de juliol de 2015 12:05 h

MARGALLADES 


El ministre d’Afers exteriors, José Manuel García Margallo troba “peculiar” que Mas i Junqueras es “camuflin” a la llista.





El cap de la diplomàcia espanyol, té el disc ratllat



“Que els dos caps dels dos partits que financen la festa vagin camuflats de 4 i de 5 i difuminats a la boira és peculiar”, ha assenyalat el ministre Margallo, la persona que gestiona Exteriors i que més parla sobre de Catalunya.

Margallo ha tornat a llençar les plagues contra la independència. Ha explicitat que Catalunya no podria assumir el deute que li pertocaria (deute que només assumiria en cas d’independència pactada), i ha assegurat que “Mas ha provocat un foc que ha dividit la societat catalana”, tot augurant que li passarà com al govern Tsipras.

“La independència és inviable”, “Mas ha dividit la societat catalana”, “Catalunya no podrà pagar el deute”, Mas s’ha carregat CiU i el PSC”, “Colau governa a Barcelona gràcies a Mas”... són alguns dels recursos que anirà emprant la Moncloa per mirar de desacreditar la llista independentista que ara s’està acabant de bastir i que aviat haurà de triar un cap de llista que, això sí, no aspirarà a la presidència de la Generalitat.


Enllaç noticia :