dimecres, 1 de juliol del 2015

Laporta insinua que Espanya està darrere l'expedient de la UEFA

01/07/2015

El precandidat a la presidència del FC Barcelona no descarta que sigui "un dels organismes que intenten neutralitzar el que s'està vivint al Barça".


Agències



Joan Laporta presenta el seu equip - EFE


El precandidat a la presidència del FC Barcelona Joan Laporta ha insinuat avui que el Ministeri d'Afers exteriors espanyol podria estar darrere de l'expedient sancionador que li ha obert la UEFA al Barça per les banderes independentistes durant la final de la Lliga de Campions de Berlín.

En aquest sentit, Laporta no descarta que sigui "un dels organismes que intenten neutralitzar el que s'està vivint al Barça". A més ha afegit que “els principals responsables de l'expedient són els membres de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu per la seva mala gestió de les relacions institucionals”.

"L'última directiva ha trencat relacions amb la UEFA i amb la FIFA i si no tens la voluntat de mantenir una bona relació, passen coses com aquesta", ha dit, i ha assegurat que pensa corregir aquestes relacions institucionals "amb les persones adequades" i ha demanat als socis que li votin "si volen seguir lluint l’estelada".


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/07/laporta_insinua_que_espanya_esta_darrere_l_expedient_de_la_uefa_110379.php