divendres, 31 de juliol del 2015

La Fundació Franco ataca "sodomites, invertits i desviats"

31/07/2015

L'entitat franquista també considera que la unitat d'Espanya "no es negocia, es defensa" tal i com es va fer "sota el mandat de Franco".

 

Redacció









La Fundació Nacional Francisco Franco (FNFF) considera que "l'estabilotat familiar" de l'època de la dictadura s'ha vist alterada, actualment, per "les equacions més dispars entre membres del mateix sexe, sodomites, invertits, transvestits, homosexuals, lesbianes i viceversa, amb permissió per a l'adopció i pèrdua dels rols dels seus progenitors i dels referents patern i matern filials".

L'entitat franquista considera escandalós que es puguin organitzar convocatòries que "airegen" desviaments atípics patrocinant jornades i manifestacions al carrer d '"orgull" per la seva condició mutant pel que fa als designis naturals. La societat s'ha efeminat considerablement, volent presentar certs vicis com a virtut, símptomes de l'allunyament de les èpoques heroiques i de la immersió en periodes de decadència i degeneració cultural". La FNFF també es mostra contrària a l'avortament i a la promiscuïtat sexual.

"La unitat d'Espanya no es negocia, es defensa"




L'editorial de la Fundació Franco també considera que "la unitat és la premissa essencial i vertebradora que Franco va defensar amb fermesa, a ultrança, amb encert insuperable, enfront dels esquarteradors i separatistes, corc dissolvent que pretén la ruptura, mutilació i disgregació de l'històric solar, Pàtria comuna i indivisible del poble espanyol. 
Aquesta unitat, diuen els franquistes, "no es negocia ni es discuteix, es defensa pels seus fills amb honor, en la seva integritat, autèntic preludi de grandesa i garantia comunitària de llibertat. Ferma i sense vacil·lacions era el propòsit de salvaguardar la unitat nacional sota el mandat de Franco, garantia de la identitat i de plenitud, d'unitat essencial, des del respecte a la diversitat regional, tan plena de matisos que enriqueixen el patrimoni i el patrimoni comú".  

La FNFF és una entitat a la qual l'estat espanyol li reconeix caràcter d'interès públic perquè fa una "activitat benèfico-docent i cultural". 
És per això que els donatius que rep es beneficien de desgravacions fiscals molt importants, que van des 50% fins al 75% que està previst, en alguns casos, a partir de l'any que ve.
Enllaç noticia :


1 comentari :

Unknown ha dit...

Quin fàstic que fan aquesta gent, encara no han après a respectar als que no son igual que ells, per sort per nosaltres a dia d’avui som molts mes.
Ells tenen el seu propi deu el que esta enterrat al Valle de los Caidos, per sort aquest no ressuscitarà ni tant sols a la imaginaria popular. Ja em guanyat alguna des de la edat mitjana que els catòlics es van inventa una historia irreal per eliminar a tots aquells que no pensaven com ells.
Varen eliminar persones amb malalties mentals que no sabien que eren fen-los passar per bruixots, evidentment també els homosexuals i lesbianes, sempre i quan no fossin monjos i monges que aquells si que ho podien fer darrera els murs dels convents així quedava tot ben amagat aquesta practica encara no se ha eradicat i quina casualitat quasi tots ells practicant la mateixa fe la dreta mes extremista.
Aquests personatges son el pitjo plaga que pot tenir la societat i molts d’ells estan en el poder difícilment els podrem eradicar mai.