dimecres, 1 de juliol del 2015

Iceta elimina el dret a decidir del seu programa i hi incorpora el ‘Más España’

Dimecres, 1 de juliol de 2015 12:25 h

El primer secretari dels socialistes diu que el 9N ja es va opinar sobre la independència i la gent va demanar una reforma constitucional.




Iceta és el sicari català del socialisme més ranci
© @acn



9 de novembre de 2014. 2.305.290 persones van a votar en el procés participatiu alternatiu que la Generalitat va organitzar en pocs dies per l’impediment de l’Estat espanyol a fer un referèndum amb tots els ets i uts. Els resultats són clars: 1.861.753 persones es van decantar clarament pel ‘Sí-Sí’ (80,76%). 

La resta d’opcions no van arribar al 20% juntes, la proposta de l’ambigüitat va ser votada per només 232.194 persones (10,07%), i la del ‘No’ a la independència va tenir el suport de 104.760 persones (4,54%).

Iceta menteix deliberadament amb l’ànim de provocar i evitar el seu naufragi


Amb les dades a la mà, Miquel Iceta diu que el 9N va demostrar que la independència no va ser l’opció majoritària. "El que ha passat és el 9-N, on ja es va cridar a opinar sobre la independència i vam veure que no eren majoria".

Les dades es poden llegir del dret o del revés, però quan la voluntat d’enganyar i tergiversar és manifesta, només es pot apel·lar al sentit comú dels electors, que decidiran a qui donen suport el en les properes eleccions el 27S.

La conclusió del primer secretari dels socialistes és ben clara: s’elimina el dret a decidir del programa (que havia incorporat Pere Navarro, i que mai va defensar), i s’intenta fer marxa enrere per buscar un nou acord amb Espanya –postura que també defensa l’acord Podemos-ICV.  "Ara volem saber si els ciutadans volen un nou acord amb Espanya". Iceta reclama una reforma constitucional i que aquesta sigui referendada pel conjunts dels espanyols.


Enllaç noticia :