divendres, 24 de juliol del 2015

#EsteladaSamarretaBarça #EsteladaForUefa @omnium @assemblea i @SeleccionsCAT contra la @UEFA però fem alguna cosa més?

Divendres, 24 de juliol de 2015 18:35 h

Les entitats denuncien que la UEFA oblida que es va tractar de manifestacions absolutament pacífiques, i sense ànim de provocar ni d’anar contra ningú


Les entitats sobiranistes troben absolutament discriminatori que se sancioni al FC Barcelona amb 30.000€ -tal i com estableix el codi sancionador-, per unes manifestacions “fetes de manera completament pacífica, sense discriminar ningú”. Però no activen cap campanya de resposta.






Segons Òmnium, la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes i l’ANC, l’afició blaugrana va tenir un “comportament excel·lent”, tal com va incloure en el seu informe el delegat de l’organisme europeu que va presenciar el partit. Per les entitats és absolutament indignant que la UEFA consideri ofensiva la reivindicació civil i cívica dels aficionats catalans que van defensar el seu dret a decidir de forma festiva.







La decisió de la UEFA és un “greu atac a la llibertat d’expressió”, un atac activat des d'Espanya i no pot ser que l’organisme castigui una afició per haver mantingut una actitud totalment esportiva i sense ànim de faltar el respecte a ningú.

Les entitats consideren que la UEFA “no pot posar traves” a una afició que s’expressa de forma festiva amb uns símbols democràtics i justos que “no estan prohibits enlloc”.








Uns aficionats que exigeixen una resposta clara i contundent, des de no pagar la multa a cridar i portar més estelades que mai en els partits de la Champions o demanar que la samarreta del Barça assumeixi l’estelada.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/421533/omnium-la-proseleccions-i-lanc-carreguen-contra-el-greu-atac-a-la-llibertat-dexpressio-de-