divendres, 17 de juliol del 2015

"Es veu aquí com a cap d'Estat en visita oficial?", pregunta la premsa a Mas a la Zarzuela

17/07/2015

"Vinc en so de pau", respon el president en to diplomàtic.


Lluís Bou





La visita que ha fet avui el president Artur Mas al rei espanyol, Felip VI, ja no ha estat en els paràmetres autonòmics. La mateixa premsa acreditada a la Zarzuela ho ha posat de manifest amb les preguntes que han fet a Mas, mentre aquest s'esperava a la sala d'espera de les audiències.  

"Es veu aquí com a cap d'Estat en visita oficial?", ha preguntat la premsa buscant una resposta percutant.

Mas no ha perdut el to diplomàtic però tampoc ha rebaixat els plantejaments. "No comment. Vinc en so de pau", ha indicat fent un somriure.


Al cap d'una estona ha aparegut Felip VI. S'han fet les fotografies de rigor i després el monarca espanyol ha convidat Mas a entrar al despatx.

El president català li ha posat la mà a l'esquena perquè Felip VI passés al davant, però aquest ha demanat després que Mas entrés primer a la sala. S'han extremat els gestos, perquè tothom és conscient que ha arribat l'hora de la veritat.




L'entrevista, que forma part de la roda que Felip VI manté amb els presidents autonòmics, ha durat una hora i quart i té lloc després de l'acord per la llista independentista unitària i del projecte de declarar la secessió en un termini de 6 mesos.  

Mas ha declinat fer declaracions a la sortida. Les cartes ja estan sobre la taula.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/07/_es_veu_aqui_com_a_cap_d_estat_en_visita_oficial_pregunta_la_premsa_a_mas_a_la_zarzuela_110856.php