dissabte, 13 de juny del 2015

Piqué vol deixar la selecció espanyola

13/06/2015

El central del Barça ha demanat a Del Bosque abandonar la Roja pels xiulets i insults d'origen polític que rep de l'afició, segons Don Balón.


Redacció / P. Ll.







Gerard Piqué no està disposat a aguantar més xiulets i insults d'origen polític quan juga amb la selecció espanyola. El central del Barça ha demanat a Vicente del Bosque abandonar la Roja, segons la revista Don Balón. El seleccionador s'hi ha negat i l'ha instat a reconsiderar la seva posició.

Piqué, que porta set anys anant convocat amb Espanya, on és titular indiscutible i que ha ajudat a guanyar a l'equip un Mundial i una Eurocopa, no vol seguir sent la diana de la caverna. Les xiulades que ha patit els darrers dies en els entrenaments a Las Rozas i posteriorment en el partit contra Costa Rica a Lleó han fet vessar la paciència del català.

En la celebració pel triplet del Barça, el jugador blaugrana va referir-se al cantant colombià Kevin Roldán -que va causar estralls en l'aniversari dels 30 anys de Cristiano Ronaldo- com un dels factors del declivi del Madrid i de l'ascens llampant dels barcelonistes. Això va fer enfadar el Madrid i tot el seu entorn, però de fons hi apareix el seu posicionament desacomplexat a favor del dret a decidir i el seu sentiment català.


Enllaç noticia :