dimecres, 10 de juny del 2015

Nervis a can Duran

Dimecres, 10 de juny de 2015 11:45 h

El sector Duran d’Unió converteix el 14-J en un plebiscit sobre Duran i ell mateix avisa que si guanya el “no” la seva direcció haurà de plegar.





El sector Duran no les té totes de sortir victoriós el 14-J és per això que han decidit cremar l'últim cartutx i en la compareixença d’aquest matí a la seu d’Unió, amb el pretext de fer balanç de la campanya pel sí, Duran ha deixat anar que si  el 14-J guanya el 'no' hi haurà d'haver un relleu a la direcció d'UDC. 

Acompanyat dels consellers Espadaler i Ortega, Duran ha dit que si guanya el no la direcció del partit haurà de reconèixer la derrota, fer un pas enrere i altres hauran de prendre el relleu, tot i que no s’ha volgut posicionar sobre  un possible congrés extraordinari si es dona aquesta situació: "són moments de preparar eleccions" de cara el 27-S ha considerat.

4000 militants cridats a votar el futur d’Unió


Tot i que Espadaler ha afirmat que en cap cas la consulta és "un plebiscit" sobre Duran i tampoc una oportunitat de "dir sí a la llista del president" les declaracions del mateix Duran apunten cap aquesta direcció.

Ortega  i Espadaler també s’han defensat de les acusacions de joc brut i han lamentat que es posi en qüestió la netedat de la consulta per qüestions  com l'accés al cens o el vot per correu.  


Enllaç noticia :