dimecres, 10 de juny del 2015

L'Audiència rebutja el recurs de Messi i manté la imputació del jugador i el seu pare

L'Agència Tributària atribueix a Messi i el seu pare un frau de 4,1 milions d'euros.


BARÇA

El blaugrana Leo Messi podria asseure’s al banc dels acusats per un presumpte cas de frau fiscal. / ACN


L’Audiència de Barcelona ha desestima el recurs presentat per Leo Messi contra l’auto de processament dictat pel jutjat de Gavà i per tant es manté la imputació del jugador i el seu pare, Jorge Horacio Messi.

La família de Leo Messi va presentar aquest recurs d'apel·lació després de veure com el jutge de Gavà desestimava el recurs de Messi contra la seva imputació per tres delictes de frau fiscal entenent que el davanter podria conèixer les activitats del seu pare, que és el seu representant i supervisa tota la seva activitat econòmica. 


Messi va declarar que no controlava les activitats de les empreses al seu nom ja que ho feia el seu pare, però el jutge considera que cal provar-ho i per això, demana jutjar tant el pare com el jugador.

Messi defensa que va ser aliè a la gestió  econòmica i tributària dels seus ingressos. 

L'Agència Tributària atribueix a Messi i al seu pare un frau a Hisenda de 4,1 milions d'euros corresponents a les declaracions d'IRPF dels anys 2007, 2008 i 2009. 

Fins ara el davanter ja ha dipositat al jutjat 5 milions i ha regularitzat la seva situació amb Hisenda pagant 53 milions més. Messi ja ha declarat davant el jutjat d'instrucció 3 de Gavà.


Enllaç noticia :