dijous, 4 de juny del 2015

La filla de Carrasco i Formiguera carrega contra Duran

04/06/2015

"No és mai enlloc, però actua de sotamà, i de quina manera!", exclama Rosa Maria Carrasco sobre l’actual líder d’Unió.


Nerea Rodríguez


Rosa Maria Carrasco


La filla de Manuel Carrasco i Formiguera, Rosa Maria Carrasco, ha carregat contra l’actual líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida. Durant una entrevista ahir a la nit al programa ‘2324’ del canal 3/24, Rosa Maria Carrasco es va queixar: “És l’home invisible.  

No és mai enlloc, però actua de sotamà, i de quina manera!” A més, es va mostrar contrària a la pregunta sobre la sobirania aprovada pel comitè de govern d’UDC: “És perquè no s’entengui. La paraula independència no surt ni per casualitat a la pregunta”.


La filla de l’històric d’Unió va revelar també que Duran ha intentat parlar amb ella, que l’ha trucat, però que li ha respost que “no acostumo a dinar amb l’home invisible”.

Tot i això, va considerar que “actua de tota bona fe, i quan diu que té la consciència tranquil·la ho diu de veritat. Però a força d’estar a Madrid ha perdut de vista la realitat d’aquí”.

També ha lamentat que hi ha dirigents del partit que “s’han deixat enganyar” amb la pregunta, i va citar concretament Joana Ortega.

Finalment, va concloure amb contundència: “En Duran, en aquests moments, no hi toca!”


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/06/la_filla_de_carrasco_i_formiguera_carrega_contra_duran_109513.php