dilluns, 15 de juny del 2015

I ara, SCC busca les pessigolles al programa 23/24

5/06/2015

SCC

L’entitat unionista es queixa pel tracte informatiu als seus actes perquè no n’explica les “bondats” del que hi exposen.


Q.S. (Redacció)




Agustí Estevem en una imatge del programa - TV3


Societat Civil (Anti)Catalana, l’entitat unionista, la té agafada amb els mitjans en català. Si fa unes setmanes denunciava al CAC la Televisió d’El Punt/Avui, ara li ha tocat el rebre a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Concretament, al programa informatiu i d'anàlisi 23/24 del canal de notícies 24 hores de la televisió catalana perquè creu que no és prou bondadós amb l'entitat.

El vocal de la Junta de SCC Àlex Ramons, ha remès una carta al director del programa, el periodista Agustí Esteve, per “mostrar la seva indignació”. pel tractament informatiu que el programa va atorgar en un acte de l’entitat.

Segons l’associació, un reportatge sobre l’acte "Per la salut, junts i millor”, la informació obviava “les bondats que per a la nostra Sanitat entenem que té la convivència dins d'Espanya". En la missiva també es queixa de les aportacions dels tertulians com Gabriel Rufián i Gemma Aguilera, tots dos col·laboradors d'ElSingular.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/06/i_ara_scc_busca_les_pessigolles_al_programa_23_24_109858.php