dilluns, 29 de juny del 2015

Espadaler tira pel dret i expedienta els independentistes de la direcció

29/06/2015

UNIÓ

Núria de Gispert i Toni Castellà, entre els castigats.


 Quico Sallés (Seu Nacional d'Unió)



Ramon Espadaler i Montserrat Surroca


Núria de Gispert, Toni Castellà, Marta Vidal, Joan Recasens, Pep Martorell, Mercè Jou, Titon Laïlla i Elena Ribera ja no són temporalment militants d'Unió. Així ho ha decidit aquest migdia la direcció d'Unió que per 16 vots a favor, 10 en contra i dues abstencions, ha decidit obrir expedient disciplinari als independentistes de la direcció per demanar el vot per la llista d'Artur Mas i contradir els "acords presos" dins els òrgans del partit. "No es pot estar en un partit i demanar el vot per un altre partit, aquest és un principi universal", ha emfatitzat el secretari general d'UDC, Ramon Espadaler.







La mesura no inclou la petició de retorn ni de les actes de diputat ni dels càrrecs institucionals. "Ho deixem a la seva consciència", ha apuntat Espadaler em la seva explicació a la premsa de la mesures, que no ha descartat més expedients a càrrecs orgànics o electes que defensin una aposta electoral que no sigui la d'Unió. "De moment estem aquí", ha assenyalat quan se li ha preguntat sobre el futur a les files d'UDC els més de 800 signants de la plataforma Hereus d'UDC de 1931.

"És un dia amb un regust amarg, però obrir els expedients és un exercici de responsabilitat", ha justificat Espadaler. En aquest sentit, ha recordat que l'obertura d'aquest expedient "garantista" comporta la mesura cautelar de la suspensió de drets com afiliats fins que no es resolgui l'expedient. 



Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/06/espadaler_tira_pel_dret_i_expedienta_els_independentistes_de_la_direccio_110309.php