divendres, 19 de juny del 2015

Els portaveus de CDC al Congrés i el Senat negociaran amb Unió com trenquen a Madrid

La cúpula convergent acorda amb els seus diputats i senadors a Madrid delegar en Pere Macias i Josep Lluís Cleries les converses amb els democristians.






Els portaveus de CDC al Congrés i el Senat negociaran amb Unió com concreten el trencament a Madrid. La cúpula convergent ha acordat aquest divendres amb els seus diputats i senadors a Madrid delegar en Pere Macias i Josep Lluís Cleries les converses amb els democristians. A la reunió, celebrada a Barcelona, hi han estat presents el coordinador general de CDC, Josep Rull, i el vicesecretari general de coordinació institucional, Lluís Corominas.

La ruptura implicaria que els diputats de CDC al Congrés deixessin d'estar liderats per l'encara portaveu de CiU a la cambra baixa, Josep Antoni Duran i Lleida. Però, segons fonts nacionalistes consultades per l'ARA, "totes les opcions estan obertes". La portaveu d'Unió, Montse Surroca, que és també diputada de CiU al Congrés dels Diputats, ha defensat aquest divendres la possibilitat que el grup de CiU es parteixi.


Enllaç noticia :