dimarts, 19 de maig del 2015

Sor Lucía Caram sobre els “colaus”: "em van dir de tot aquests que van de tolerants"

Dimarts, 19 de maig de 2015 10:35 h

La monja dominicana cridada a capítol per la nunciatura espanyola assegura que incomoda al govern espanyol i explica que ha rebut amenaces de mort


Sor Lucía Caram, que ha estat cridada a capítol per la nunciatura de la Santa Seu a Espanya, en declaracions a RAC1 ha assegurat va ser rebuda al Vaticà pel responsable de supervisar l'activitat dels ordes religiosos després d'haver rebut una amonestació verbal per part de la nunciatura que considera que la monja és massa present als mitjans. Caram que ha revelat que la nunciatura actua a instàncies de diferent lobbys conservadors, ha revelat que fins i tot va rebre amenaces de mort. La monja dominicana també ha revelat que va rebre de valent després de dir a Twitter a principis de maig que  "Barcelona tindria un problema si governés Colau". 


Sor Lucía Caram


 “Si jo callo, les pedres cridaran"

La monja dominica del convent de Santa Clara de Manresa ha deixat clar que no es doblegarà a les pressions que ha atribuït a lobbys conservadors com infovaticana, infocatolica i Germinans, i ha assegurat que ha rebut amenaces de mort i moltes trucades, sobretot després de rebre el premi Catalana de l’any i de denunciar la situació amb la immigració a Melilla. 


Pepe Antich ha considerat que l’amonestació a Caram forma part de l’ofensiva de la diplomàcia espanyola en contra el procés.


El problema Colau



Caram ha assenyalat que està treballant amb la mateixa gent que Colau i li ha reclamat a la candidata de BComú un discurs més inclusiu.

“S’ha de comptar amb les empreses i negociar amb la banca, cal un discurs més constructiu”, ha reclamat Caram que ha afegit que  s’ha d’estar disposat a dialogar absolutament amb tothom. 

La monja ha manifestat que té por que Barcelona es torni ingovernable si guanya Colau i ha explicat que quan va afirmar a Twitter que Barcelona tindria un problema si guanya Colau, “em van dir de tot, aquests que van de tolerants”.   


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/405911/sor-lucia-caram-sobre-els-colaus-em-van-dir-de-tot-aquests-que-van-de-tolerants