divendres, 15 de maig del 2015

L'ANC crida a no acatar l'ordre de la JEC de retirar estelades

Carme Forcadell demana que es pengin banderes independentistes “a tot arreu”

L'entitat ja ho va reclamar ahir a través de Twitter.


15/05/15 17:17 - barcelona -



Carme Forcadell Foto: ACN.
 


La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, ha cridat aquest divendres a “penjar a tot arreu” banderes independentistes, inclosos ajuntaments, per això ha demanat no acatar la decisió de la Junta Electoral Central de retirar estelades d'edificis públics durant la campanya municipal.

L'ANC ja va publicar ahir a la nit una missatge a Twitter que deia: “Canviem el prohibim per l'omplim. Omplim els balcons d'estelades. Omplim les urnes de vots”.


Preguntada a Catalunya Ràdio sobre si aquesta crida incloïa també els balcons dels ajuntaments, Forcadell ha contestat que “sí” i que el que demana l'ANC és penjar estelades a tot arreu” al marge del que digui la JEC.

La Junta Electoral Central va ordenar ahir retirar les banderes independentistes d'edificis públics i locals electorals a Catalunya per no interferir, en nom de la “neutralitat”, en el desenvolupament de la campanya de les eleccions municipals.

Darrera actualització ( Divendres, 15 de maig del 2015 17:20 ) 


Enllaç noticia :

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/854862-lanc-crida-a-no-acatar-lordre-de-la-jec-de-retirar-estelades.html