dilluns, 4 de maig del 2015

Forcadell: "Una victòria de Podemos facilitaria la negociació per la independència"

04/05/2015

INDEPENDÈNCIA

La presidenta de l’ANC deixa clar que "no podem supeditar el nostre procés a qui guanyi a Espanya".


Nerea Rodríguez



Carme Forcadell


La presidenta de l’Assemblea Nacional Catala, Carme Forcadell, considera que una victòria de Podemos a les eleccions espanyoles "segur que facilitaria la negociació per la independència", tot i que té clar que “no podem supeditar el nostre procés a qui guanyi a Espanya”.

En una entrevista al diari ‘El País’, Forcadell s’ha mostrat confiada que en les eleccions del 27 de setembre s'imposarà l'opció independentista: "Estem segurs que CiU, ERC i la CUP sumaran 68 diputats. Sempre ha estat així".


Sobre el cas Pujol, Forcadell ha sostingut que feia temps que el Govern espanyol ho sabia, però "la independència ha tret molts casos perquè van creure que això frenaria el procés", i ha afegit que si un partit té problemes de corrupció, un altre liderarà el camí cap a la independència.

En relació a la internacionalització del procés, la presidenta de l’ANC assenyala que “la comunitat internacional té molt clar que no ens han deixat votar. I ja és molt que no s'hagin expressat en contra del procés malgrat totes les pressions que han rebut del Govern espanyol”.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/05/forcadell_una_victoria_de_podemos_facilitaria_la_negociacio_per_la_independencia_108620.php