dimecres, 1 d’abril del 2015

Súmate s’adhereix al full de ruta

Dimecres, 1 d'abril de 2015 10:35 h

L’entitat que presideix Eduardo Reyes dóna exemple i fa un pas endavant, després de reclamar-lo al govern en un article dilluns passat


Dilluns passat, en un article a El País tal com recollia el Directe!cat, Eduardo Reyes demanava que el govern actualitzés el Pacte Nacional pel Dret a Decidir, i el transformés en un Pacte per la Independència. L’entitat s’acaba de sumar al full de ruta per la independència.



Súmate fa una crida a les entitats perquè s'adhereixin al full de ruta

 L’associació formada per persones d’identitat catalana i espanyola, Súmate: “manifiesta su intención de sumarse y formar plenamente parte del mismo, y comprometiéndose a trabajar para hacerlo extensivo a otras organizaciones y sectores de la ciudadanía”.

L’entitat valora que el document acordat per CDC i ERC faci una aposta clara per la recuperació de l’estat social, i la regeneració democràtica, la transparència i la lluita contra la corrupció, principis bàsics per bastir un nou estat diferenciat de l’espanyol.


L’entitat presidida per Eduardo Reyes, defens que les eleccions es converteixin en un veritable plebiscit, i s’iniciï “un verdadero proceso constituyente, con la participación de toda la ciutadania”.

Així, Súmate conclou amb aquesta adhesió a l’acord unitari i espera així mateix que aquest s’enriqueixi amb les aportacions i la incorporació de més partits i organitzacions que el facin “más representativo, inclusivo y transversal y permita seguir llegando y sumando a más gente”.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/395815/sumate-sadhereix-al-full-de-ruta