dimecres, 8 d’abril del 2015

Oleguer: "No hi ha res a fer amb aquesta Espanya"

08/04/2015

PLEBISCITÀRIES-DUI

L'exjugador del Barça i membre de la Crida per Sabadell afirma que "cal omplir de contingut el procés".

 

Bernat Vilaró


Oleguer Presas, a 'Rac1'


L'exjugador del Barça Oleguer Presas, ha dit avui que "no hi ha res a fer amb aquesta Espanya. Ni amb aquesta Espanya ni amb aquest model econòmic ni amb aquesta Europa", en declaracions a 'El Món a Rac1'.

Presas ocuparà el número 23 a les llistes municipals de la Crida per Sabadell (plataforma formada per la CUP, Entesa per Sabadell i el Moviment Popular per Sabadell), justament el mateix dorsal que lluïa al Barça, el 23.


"Més que plebiscitàries, entenc que són eleccions plebiscitàries i constituents, cal omplir de contingut el procés", ha afegit en referència al 27-S. Presas ha opinat que cal fer "un procés d'alliberament real que transformi la relació amb l'Estat i espanyol i el model de societat que volem". "El procés s'ha d'entendre com un procés, no només d'independència i de banderes, sinó que sigui un procés d'alliberament real", ha continuat.

D'altra banda, sobre la seva vinculació amb la selecció espanyola de futbol, ha explicat que amb l'entrenador Luis Aragonés "vam compartir la impressió que si jo no tenia la motivació i implicació necessària, hi anés algú altre a qui li fes il·lusió".

Presas, que també va jugar a l'Ajax d'Amsterdam, va tancar la llista de la CUP Barcelona a les eleccions al Parlament del 2012.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/04/oleguer_no_hi_ha_res_a_fer_amb_aquesta_espanya_107811.php